Direktør hos Goodvalley stopper

Goodvalleys CEO Hans Henrik Pedersen har valgt at stoppe.

Det danskejede storlandbrug Goodvalley, der driver landbrug i Polen, Rusland og Ukraine, skal have ny administrende direktør.

Adm. direktør og CEO Hans Henrik Pedersen har ifølge Goodvalley valgt at stoppe, for at "forfølge nye faglige udfordringer uden for Goodvalley". Det skriver selskabet i en preseemeddelelse.

Hans Henrik Pedersen har arbejdet for Goodvalley siden 2016 og blev adm. direktør for Goodvalley i 2019.

Vicedirektør Kristian Brokop er udnævnt til interim adm. direktør, altså midlertidig direktør.

"Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Hans Henrik for hans dedikation og bidrag til at gøre Goodvalley til en stærkere og mere modstandsdygtig forretning, der for nylig har været i stand til at vise solide resultater under historisk udfordrende markedsforhold", udtaler Anders Obel, bestyrelsesformand i meddelelsen.

Goodvalley offentliggjorde deres årsregnskab for 2020 i slutningne af februar. Her var det tydligt at både corona og afrikansk svinepest har kostet selskabet, der måtte tage et underskud på 86 mio. kr. mod et plus på bundlinjen på 188 mio. kr. i 2019. 

"Vi ønsker Hans Henrik al held og lykke i hans fremtidige bestræbelser, og vi er glade for, at Kristian tiltræder stillingen som midlertidig adm. direktør med henblik på at fortsætte den kurs, vi sammen har sat for Goodvalley som en kulstofneutral og vertikalt integreret svinekødsproducent med klare ambitioner om fortsætte væksten af vores fødevarebrand og fortsat stor vækst i vores salg". fortsætter Anders Obel.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle