DLG fyrer direktøren for sit tyske datterselskab

Grovvarekæmpen opsiger samarbejdet med den administrerende direktør i HaGe Carsten Klausen og skærer direktionen ned til to medlemmer.

Direktionen i HaGe, DLGs tyske datterselskab, vil i fremtiden bestå af de to nuværende direktionsmedlemmer, Henrik Madsen og Markus Grimm.

Bestyrelsen for HaGe har i forbindelse med et stærkere fokus på kerneforretningen besluttet at opsige samarbejdet med adm. dir. i HaGe, Carsten Klausen. Fratrædelsen sker med virkning fra den 1. oktober 2015.

Carsten Klausen har for blot en måned siden fejret 25 års jubilæum i koncernen. Han blev udnævnt til administrerende direktør, CEO, for HaGe i foråret 2014. I de forudgående otte år havde han været adm. direktør for det svenske datterselskab Svenska Foder og før det salgsdirektør i samme selskab i to.

Henrik Madsen og Markus Grimm har i alt over 25 års erfaing med HaGe-koncernen og skal i den kommende tid arbejde for en konsekvent og hurtigere effektivisering og fuld udnyttelse af synergier i den samlede DLG-koncern. Arbejdet skal ske med henblik på at styke forholdet til leverandører og kunder.

HaGe er med en omsætning på ca. 20 mia. kr. og ca. 1.800 ansatte et af de største grovvareselskaber i Tyskland, der handler direkte med landmænd i Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern og andre delstater.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle