Få et bredt udvalg af tilbud på dine skov- og naturopgaver - ganske gratis

Ringer du også til den første og måske eneste du lige kender, når du skal have tyndet skov, klippet læhegn, fældet et par træer, anlagt terrasse eller lavet andre grønne opgaver? Måske uden at vide, om du kan få det billigere eller bedre andre steder? Nu er der hjælp at hente - en ny tilbudsportal sætter din opgave i udbud, og samler de bedste tilbud til dig. Uanset størrelsen af opgaven.

»Du beskriver opgaven. Vi finder de bedste tilbud.«

Sådan præsenterede Rasmus Fejer Nielsen og Martin Viborg deres nye firma Proviido på standen på Agromek. Det unge firma fra Skive har en ambition om at hjælpe landmænd og andre lodsejere, der har brug for at få udført et stykke praktisk arbejde i skov, land eller have, med at finde det bedste og billigste firma til opgaven. Ingen opgave er for lille eller stor. Og så er det tilmed helt gratis for brugeren, fortæller de.

En tilbudsportal

»Proviido er en tilbudsportal, hvor du finder de bedste og mest kompetente fagfolk til at løse dine opgaver. Både i skoven, i det åbne land og i haven. Vi har nemlig samlet et landsdækkende netværk af udvalgte skoventreprenører og firmaer fra det grønne erhverv, og de står klar til at byde ind på netop din opgave. Altid til den bedste pris. Vi er din garanti for seriøse, konkurrencedygtige tilbud og et professionelt resultat,« fortæller Martin Viborg, som er uddannet skov- og landskabsingeniør.

Det fungerer sådan, at du går ind på proviido.dk, og beskriver din opgave ved at svare på nogle enkle spørgsmål. Har du brug for hjælp til opgavebeskrivelsen, kan du altid kontakte Proviido, som står klar med råd og faglig vejledning. Hvis ikke, foregår det hele automatisk, og din opgave bliver sendt i udbud hos mere end 200 entreprenører. Kort efter modtager du 2-3 konkrete tilbud fra professionele fagfolk, som Proviido nøje har udvalgt, og har i deres database. Tilbuddene er helt uforpligtende,« fortæller Rasmus Fejer Nielsen, der er uddannet skovbrugs- og miljøøkonom.

Uafhængig portal

Proviido er en uafhængig service- og tilbudsportal, understreger de to ejere. De har selv nøje udvalgt alle de leverandører, der er i deres database - for at sikre en høj kvalitet. Og det betyder, at leverandørerne har de rigtige kompetencer, de rigtige maskiner, en professionel ansvarsforsikring og et godt omdømme. Portalen finansieres ved, at alle leverandører betaler et beløb for at stå i Proviidos database og få mulighed for at give tilbud på opgaver. Det sparer leverandørerne tid og giver kontakt til kunder - som derfor kan få serviceydelsen gratis, fortæller Martin Viborg.

»Og så bliver alle leverandører hele tiden målt og vejet af brugerne, da vi løbende modtager vurderinger af kvalitet, service og prismatch for udførte opgaver.«

Martin Viborg og Rasmus Fejer Nielsen har begge mange års erfaring fra det professionelle skovbrug. Martin har gennem 10 år været skovfoged i ind- og udland, og har også beskæftiget sig meget med juletræer og pyntegrønt. Rasmus Fejer Nielsen har en fortid som skovrider, og er derudover ekspert på økonomi og tilskudsregler.

www.proviido.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle