Gods henter erfaren profil som ny forvalter

Erfaren gartner tiltræder som ny forvalter på sjællandsk juletræs-gods. Afløser godsforvalter gennem 27 år.

Direktør Flemming Schmidt tiltræder 1. januar 2020 stillingen som godsforvalter hos Firma Collet på Lundbygaard Gods ved Vordingborg.

Dermed indtræder han som afløser for den fratrædende godsforvalter, der fratræder efter 27 års ansættelse på det sjællandske gods. Det oplyser Collet i en pressemeddelelse.

Flemming Schmidt er oprindelig gartneruddannet og kommer fra en stilling som direktør i firmaerne Norpoltrees og Silvamax. Han var i en årrække ansat som afdelingsleder på landets største blomstergartneri PKM i Odense; under sin ansættelse dér etablerede han et 40.000 kvadratmeter stort drivhusprojekt i Kenya.

Udover de normale godsforvalterfunktioner får Flemming Schmidt hos Firma COLLET ansvaret for en af de største juletræsproduktioner i Europa. Træerne herfra leveres til 17 lande gennem det helejede Arbodania A/S, som også indkøber og videresælger juletræer samt klippe-og dekorationsgrønt inden for det europæiske område og i Asien. 

Den fratrædende godsforvalter Thomas Kirchheiner Johansen trækker sig tilbage efter 27 års ansættelse, men vil i følge godsejer Bernt Johan Collet i en periode fortsætte som konsulent på godset.

”I sine mange år i virksomheden har Thomas Johansen bidraget stærkt til at etablere virksomhedens position som en af de ledende i Europa både mht. størrelsen og kvaliteten af firmaets produkter og service", udtaler han om den nu fratrædende godsforvalter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle