Landbrugsskole synger virtuel morgensang

Man siger, at over skyerne, er himlen altid blå. Håbet lever og alting skal nok blive godt igen, det er budskabet i en virtuel morgensang som underviserne på Bygholm Landbrugsskole har sunget.

På Bygholm Landbrugsskole er det gået godt med at overgå til online-undervisning, men både elever og undervisere savner selvfølgelig efterhåndne fællesskabet på skolen.

Derfor har underviserne lavet en virtuel morgensang, der blandt andet er blevet delt på skolens Facebook side med en hilsen og håbet om, at eleverne vil synge med.

Det er skolens forstander Erik Kallehave Kristensen, der har stået i spidsen for sangen.

"Det giver lige et lille indtryk af stemningen bag skærmene hjemme hos alle os undervisere", skriver Jens Thaysen, underviser i Kvægproduktion på Bygholm Landbrugsskole.

Fremlæggelser og undervisning er nu, lige som i folkeskolens ældste klasser og på andre ungdomsuddannelser, rykket online, melder Jens Thaysen.

Derudover bliver eleverne sendt ud til deres praktik steder, hvor de skal arbejde med konkrete opgaver.

"Vi oplever der er god tilstedeværelse blandt eleverne, og der er god aktivitet, de laver opgaver og følger med i læreroplæg online. Men det er helt sikkert hårdt for nogle elever, og rigtig svært at holde motivationen oppe derhjemme. Alt det sociale mangler jo også som er en stor del af et landbrugsskole ophold", skriver Jens Thaysen.

 

Emneord

coronavirus

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle