Debat på @Grisen: Hvorfor falder kødprocenten?

Hver uge bringer Svin Plus uddrag fra en interessant debat i Facebook-gruppen @Grisen.

Brugeren Christian Klevin Koefoed har lagt et opslag op om kødprocent.

Christian Klevin Koefoed:

"Update på lav kødprocent på 60, hvor vi før har ligget på 61,5. Især efter kiloregulering kom op igen, har vi oplevet dette, og det fortsætter. Vi bruger top-durocsæd. Hvilke fokuspunkter?

Det opslag er der kommet 13 kommentarer til, blandt andet dette fra Allan: 
"Højere tilvækst kan give udslag i lavere kødprocent  - de "når" ikke at afsætte kød nok, inden de er klar til slagt."

Se alle kommentarer til opslaget her 

Faktaboks

Facebook-gruppen @Grisen

  • 4.272 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på Facebook på ordet grisen
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om svineproduktion

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle