Svineproducent går efter stabilitet - nul eksperimenter i 2020
Svineproducent Daniel Pedersen svarer på månedens spørgsmål i magasinet SVIN, nr. 1. Læs alle fire paneldeltageres svar i det nye nummer, der udkommer tirsdag 14. januar.

Hvad er din største forhindring for fremgang i 2020?

Daniel Pedersen, Rakkeby. 3.000 søer:

"Presset for fortsat fremgang er knap så stort, når priserne er gode, så der er nok en tendens til at slappe lidt mere af.

Derfor er vores mål i år at fastholde den stabilitet i produktionen, som vi har opnået. Vores øjne er rettet mod at fastholde gode rutiner frem for at eksperimentere med nye tiltag eller lave om på en masse procedurer i stalden, som måske - måske ikke - kan give en halv gris mere pr. årsso.

Alt om farefeber: Sådan minimerer du forekomstenSvin 3. januar · 10:57

Der er altid en risiko ved at lave noget om. Der kan ske noget, man ikke havde forudset. Det vil jeg nødigt risikere i den situation, vi står i.

Vi skal selvfølgelig altid være opmærksomme på, om der kommer sygdom til besætningen, f.eks. influenza eller et dårligt læs foder. Begge dele kan hurtigt forstyrre stabiliteten i produktionen."

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle