Tyske slagtesvinepris holder fast kurs trods stor stigning sydpå
De seneste otte uger, bortset fra uge 24, har den tyske notering for slagtesvin nu ligget på 1,44 euro pr. kg.

Den tyske notering for slagtesvin fortsætte den stabile vej fra de seneste uger og er uændret 1,44 euro pr. kg, svarende til 10,73 danske kr.

Danske Svineproducenter har følgende kommentar til markedssituationen lige nu:  

"Det tyske slagtesvinemarked er fortsat stabilt og i balance. Udbud af slagteklare grise er lavt, men slagteriernes efterspørgsel er heller ikke større.

Svineprisen står stille - markedet er gået på sommerferieSvin Torsdag 5. juli 2018 · 13:13

Bortset fra uge 24 er den tyske slagtesvinenotering nu uændret i otte uger. Specielt med hensyn til det gode vejr og de forbundene grillaktiviteter er prisudviklingen meget skuffende.

Situationen er anderledes i Sydeuropa: Slagtesvinenoteringen i Italien er f.eks. steget med mere end 20 cent (1,50 kr.) siden begyndelsen af juni måned. Det samme gælder for Spanien, hvor priserne langsomt, men sikkert stiger. Det tyder på, at det er fortsat de store tyske slagterier der præger markedet og bestemmer slagtesvinenoteringen i Tyskland."
 
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle