Them Andelsmejeri skifter direktør - afgående direktør i front for ny Kina-satsning

Alette Ahlgreen-Ussing skifter direktørposten ud i Them Andelsmejeri med en ny en af slagsen i det nye selskab Dairy 1888, som satser benhårdt på eksport til Asien

Efter at have siddet i direktørstolen i syv år, skifter Alette Ahlgreen-Ussing nu Them Andelsmejeri ud med en direktørpost i et nyoprettet Them-selskab under navnet Dairy 1888.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Det nye selskab Dairy 1888 har udelukkende fokus på at eksportere de jyske mejeriprodukter til asiatiske markeder

"Det er et nyt og voksende marked for os, hvor vi allerede har de første kunder og  ordrer,  men  hvor  vi  nu  vil  satse endnu  mere", siger Alette Ahlgreen Ussing til Midtjyllands Avis.

Det nye selskab vil i begyndelsen udelukkende sælge økologiske produkter til Kina og det øvrige asiatiske marked, mens der senere kan blive føjet konventionelle produkter til.

"Økologien  er  vores  døråbner  til  markedet. I Kina kan vi markedsføre os med godkendt
økologisk  produktion, med  sporbarhed og med en mejeriproduktion, der har 130 år på bagen. Det er en kæmpestor fordel på det kinesiske marked, siger Alette Ahlgreen-Ussing.

ny them-direktør fra emballagebranchen

Hendes arvtager som direktør i Them Andelsmejeri bliver 44-årige Torben Aarris, der har stået i spidsen for flere divisioner hos den britiskejede emballagekoncern RPC.

"Mejeribranchen har hele vejen været lidt af  en rød tråd i min karriere. Jeg har næsten altid været i virksomheder, som  var  leverandører  ind  til  mejeriindustrien i hele Europa", siger Torben Aarris til Midtjyllands Avis.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle