Topchef for Skejby fyres

Jan Mousing fratræder sin stilling som direktør ved landbrugets videnbaserede rådgivningsvirksomhed, Seges.

Karen Hækkerup indtræder som ny direktør og vil i en periode være administrerende direktør i både Landbrug & Fødevarer og i Seges. Den overordnede ledelse af SEGES vil blive varetaget af Karen Hækkerup som administrerende direktør og Lars Hvidtfeldt, viceformand i Landbrug & Fødevarer, og bestyrelsesformand for Seges.

Karen Hækkerup og Lars Hvidtfeldt vil stå i spidsen for gennemførelsen af en række organisatoriske ændringer og en analysefase med det formål at styrke og effektivisere det landmandsdrevne innovationsmiljø i og omkring Seges.

Jan Mousing har været administrerende direktør i Seges siden 2011.

Lars Hvidtfeldt siger:

Niels Jørgen Pedersen taber kamp om borgmesterpost 22. november · 08:21

"Jan Mousing har ydet en stor indsats til gavn for den samlede landbrug- og fødevareklynge. Jan Mousing har en stor del af æren for, at SEGES har opnået en central placering i både det regionale, det danske og det internationale videns- og innovationsmiljø. Desuden har Jan Mousing stået i spidsen for en række forandringsprocesser, som har gjort Seges til en virksomhed båret af visioner og høj faglighed."

Lars Hvidtfeldt ser frem til processen med at styrke og effektivisere organisationen:

"Der er nu brug for at udvikle Seges et nyt sted hen. Seges skal både understøtte landmændene og samfundets krav om et bæredygtigt landbrugserhverv."

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu