Veteranbilen er ikke for fin til markræs

Veteranbilen fra '73 kom med ud i vinterbyghøsten

Mejetærskeren fra claas og de to traktorer fra John Deere og New Holland fik fint besøg i marken, da der blev høstet vinterbyg på Selbridsgård. 

Som det ses på billedet, kom der nemlig en veteranbil forbi. 

Veteranbilen ejes af Tove Alfastsens mand, Morten Alfastsens. Det er en Morgan fra '73, som Morten selv har renoveret helt fra bunden. 

"Men den er altså ikke for fin til at køre markræs," forklarer hun. 

Selbridsgård ejes af Jan Christensen, og han og Morten Alfastsen har et fremragende samarbejde: 

Storlandbrug konkurs - banken trak stikket 15. december · 11:22

"Morten og Jan er en del af det Hornsherreds dream team indenfor specialafgrøder som spinat og andre havefrø. De sparrer med hinanden og springer til, hvor der er brug for hjælp," forklarer Tove Alfastsen. 

Det var en hybrid-vinterbyg, der blev høstet, og næste gang mejetærskeren skal i gang er det også i vinterbyggen - dog til fremavl denne gang. 

Med det indsendte billede deltager Tove Alfastsen i Skyd høsten bedst, hvor hun har chancen for at vinde en høst-lagkage til hele høstholdet og en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også være med i konkurrencen? Så deltag lige her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs, alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg og vinterraps.
  • Mangler høst: Hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu