Video: Høst af raps, vinterbyg og frøgræsser - og se den tredje ugevinder

Selvom vejret ikke har artet sig fra sin gode side, er der stadig gang i Skyd høsten

I sidste uges løb blev der ikke taget hul på særlig mange nye afgrøder. 

Derudover har vejret selvfølgelig haft stor indflydelse på, hvilke dage, der er blevet høstet på, og hvilke dage, hvor maskinerne blev hjemme. 

Ugen bød dog på den første høst af vinterraps hos Frank Søndergaard i Løgumkloster, der derfor vandt et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr. Du kan læse mere om høsten her.

Høsten har derfor primært været centreret omkring vinterbyg og frøgræsser. Men det har ikke afskrækket landmænd over hele landet fra at tage flotte billeder af den - hvilket kan ses i ovenstående video. 

Af den årsag, har det endnu en gang været svært at finde en ugevinder i Skyd høsten bedst. Der blev dog enighed om ét billede til sidst - der både viser, glæden over høsten, nysgerrighed og flotte farver. 

Det drejer sig om billedet af fire-årige Nohr, der glemte bukserne, fordi han glædede sig så meget til at komme ud til mejetærskeren. Du kan læse mere om Nohr og høsten her

Landboformand har solgt gården og stopper 14. december · 14:16

Det er Nohrs far, Brian Mikkelsen, der har fanget momentet på bedste vis. Han, og resten af familien, har derfor vundet en Skyd høsten-lagkage med billedet på. 

Vil du også deltage i Skyd høsten først eller Skyd høsten bedst? Du klik her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs, alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg og vinterraps.
  • Mangler høst: Hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu