Billige haller som komplette byggesæt

I samarbejde med det internationale Conexx Group tilbyder Dansk Stålspær standardhaller til priser fra 330 kr. pr. m2

Haller og stalde som komplette byggesæt til Europas laveste priser.

Det er tilbuddet fra Dansk Stålspær, efter at firmaet har indledt et samarbejde med hollandske Conexx Group, der siden 1957 har specialiseret sig i produktudvikling og knowhow inden for byggesektoren og i levering af byggesæt til landbrug og industri. Conexx er aktør på adskillige europæiske markeder, og nu er turen kommet til Danmark, idet Dansk Stålspær, der netop er flyttet i nye omgivelser i Give, har fået forhandlingen af Conexx-hallerne i Danmark, Norge og Sverige.

»Vi kan tilbyde et komplet byggesæt til haller i Danmark til priser fra 330 kr. pr. m2, og det er den laveste pris i Europa,« siger adm. direktør Steen Feierskov, Dansk Stålspær.

Det nye ved konceptet er, ifølge Steen Feierskov, at hallerne tilbydes til en konkurrencedygtig pris, hvor der allerede i tilbudsfasen leveres oversigtstegninger til kunden. Hver bygning er individuelt designet til kundens behov, og materialerne leveres til byggepladsen i præcis rækkefølge og klar til montering afhængigt af, hvilken arbejdsfase man befinder sig i.

Tre typer

Hallerne tilbydes i tre udgaver: FSC, Comfort-line og High-line. Den sidste er beregnet på industri- og administrationsbygninger, så det er de to andre, der er interessante for landbruget.

FSC-hallen er den billigste og opbygget af stålspær og med stålplader på vægge og tag. Den fås i bredder på 15,4 meter, 18,5 meter, 21,4 meter og 24,4 meter, mens længden kan vælges frit. Det er en standardhal, og det er den der kan leveres fra 330 kr. pr. kvadratmeter. Med sokkel og fast bund vil en sådan hal kunne opføres fra knap 900 kr. pr. kvadratmeter, oplyser Steen Feierskov.

Comfort-line kan anvendes som kvæg eller svinestald. Den er ligeledes med stålspær og som udgangspunkt også stålplader, men her er mulighed for at vælge for eksempel sandwich-elementer. Størrelsen tilpasses individuelt.

Også selvbyg

Hallerne udgør udelukkende råhuset, og der er således hverken bund eller inventar.

Dansk Stålspær, der selv har produktion af stålspær, opfører ikke Conexx-hallerne.

»Vi har indgået et samarbejde med seks byggefirmaer i Danmark om montage af hallerne. Men man kan også selv bygge dem, hvis man ønsker det,« siger Steen Feierskov.

Conexx Group opererer som nævnt i en stor del af Europa, og firmaet er i stand til at tilpasse byggeløsningen, uanset i hvilket land man befinder sig.

»Dermed er konceptet velegnet også for danske landmænd der vil bygge i udlandet, og de vil kunne købe hallerne hos os, uanset hvor de skal opføres,« siger Steen Feierskov.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle