44-årig død efter ulykke på slagteriet i Blans

En mand er afgået ved døden efter han blev klemt i maskine på et Danish Crown slagteri 13. juni.

En 44-årig mand er død efter en arbejdsulykke på Danish Crowns slagteri i Blans 13. juni.

Manden kom i klemme i en kassevasker, da han var i færd med at rense den.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Efterfølgende blev manden fløjet til Odense Universitetshospital med svære kvæstelser, det oplyser hans familie til Jydske Vestkysten. Tre dage efter afgik den 44-årige ved døden.

Ulykken har fået Arbejdstilsynet til at udstede et strakspåbud til Danish Crown om at sikre, at kassevaskeren skal tages ud af drift, indtil fejlen eller skaderne på kassevaskeren er udbedret.

-  Det er dybt, dybt tragisk at en af vores medarbejdere har mistet livet under sit arbejde på slagteriet i Blans. Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den helt præcise årsag og komme helt til bunds i, hvordan den her ulykke kunne ske. Myndighederne er på sagen, og samtidig har vi selv sat et arbejde i gang, både internt, men også sammen med den leverandør, der har leveret maskinen, så vi kan sikre os bedst muligt mod en lignende ulykke i fremtiden, siger pressechef Jens Hansen.

Tidligere på året blev en 46-årig mand indlagt på Kolding Sygehus med en række skader efter en arbejdsulykke på Danepork-slagteriet i Randbøl sydøst for Billund. Han blev klemt i en maskine, som han var ved at rengøre, men overlevede ulykken.

Det er siden kommet frem, at det var en rengøringsmand fra et ekstern firma, som ved en fejl fik aktiveret en sensor. Det skriver blandt andet Egtved Posten.

/kold

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle