Arla: Sætter klimatjek-besøg på pause på ubestemt tid

Arla har trykket på pause-knappen på de mange planlagte klimatjek-besøg på mælkebedrifter. Men skemaet skal stadig udfyldes, hvis eurocenten skal hentes.

Corona-pandemien sætter nu også Arlas planlagte klimatjek-besøg på pause. Derfor må en række af de landmænd, der ellers havde booket rådgivning efter at have udfyldt det meget omtalte klimatjek nu vente på at få besøg af en rådgiver.

Landmændene skal dog stadig udfylde klimatjeks-skemaet online inden 2. juni, hvis de vil opnå tillægget på en eurocent (7,45 øre per kilo), oplyser Arlas pressechef Åse Andersson.

"Vi har sat besøgene på pause, så længe alle ikke-essentielle besøg bør undgås. Vi håber at kunne åbne for dem snart igen", siger hun.

Det er konkret konsulenter fra de lokale rådgivningscentre over hele landet, der skal stå for den praktiske gennemførelse af rådgivningsbesøgene.

Ifølge Arla følger antallet af tilmeldinger den sædvanlige kurve for mælkeproducenternes tilbagemeldinger. Mejeriselskabet ønsker ikke at kommentere nærmere på antallet af tilmeldte til programmet.

 

Emneord

coronavirus

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle