Mikrobryg hittede på plantekongres

Lokalet var nær skummet over af nysgerrige øl-entusiaster.

På Plantekongres 2007 fyldte tæt ved hundrede kongresdeltagere lokalet, da tre bryggere fra mikrobryggerier fortalte om, hvordan man brygger godt øl. Snart fulgte lyden af ølkapsler, der vippes af flasken, efterfulgt af en liflig skummen i glassene, nogle synk og et aahhhh... .

De tre bryggere havde hver på deres måde etableret sig, og kunne fortælle, hvordan en vigtig forudsætning for at brygge godt øl er, at man ved, hvor man vil hen. Derfor skal man have kendskab til hvilke smage, der kan skabes, og det kan man blandt andet få ved at smage mange øl.

Råvarerne er også vigtige, men ingen af de tre dyrker selv malt og humle, men køber det i Danmark og udlandet. Derfor er det ikke strengt nødvendigt at være landmand for at starte et mikrobryggeri. Mange af pladserne i salen var da også optaget af studerende og konsulenter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle