NV-Randers sælger 35.000 dyr om ugen

I mere end 50 år har NV-Randers handlet med svin. Konkurrencedygtige priser og stabile medarbejdere er to nøgleord for firmaet.

Selvom det geografiske omdrejningspunkt for virksomheden er eksportstaldene tæt ved den østjyske motorvej i Randers, spreder de handelsmæssige grene sig langt væk fra Randers.

Og i mere end 50 år har NV-Randers drevet alle former for handel og eksport af smågrise og slagtesvin.

Det handelsområde er fortsat hovedhjørnestenen i virksomheden.

»For nylig har vi fået vores egen faglige rådgivning, som vi kan tilbyde danske svineproducenter med henblik på at forbedre deres eksportprodukt,« oplyser Lillian Andersen, NV-Randers.

Den faglige rådgivning kan svineproducenterne blandt andet benytte, hvis en udenlandsk kunde har særlige ønsker til vaccination, vægtinterval eller leveringsform for de smågrise, han aftager.

Egne biler

NV-Randers har efter eget udsagn landets reneste eksportstald med den mindste smitterisiko.

»Vi råder også over egne lastbiler og eget værksted,« forklarer Lillian Andersen.

Ud over egne biler benytter man i vid udstrækning også udenlandske biler til transport af bl.a. smågrise til for eksempel Tyskland og Polen.

NV-Randers lægger vægt på både at have en stabil medarbejderstab, og på at kunne tilbyde danske svineproducenter en konkurrencedygtig afregningspris, uanset om det drejer sig om smågrise eller slagtesvin.

Se mere:

www.vinderslev.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle