Skal helst være i gang

Danish Crowns nye bestyrelsesformand, Erik Bredholt, egner sig ikke til at slappe helt af om søndagen og er bedre til direkte snak end smalltalk.

"Jeg skal helst lave noget. Det er fint, hvis jeg skal passe grise og forberede mig lidt til den kommende uge i slagteriet og kan arbejde i mit eget tempo med tingene og gå lidt fra og til."

"Det bedste er, hvis jeg kan kombinere en svinekotelet i dobbelt tykkelse og en god bøf fra oksekødsdivisionen. Lidt tilbehør fremhæver smagen."

"Jeg har været med til at tage beslutningerne i de sidste fem år som næstformand og i bestyrelsen i ti år, og det har været en samlet bestyrelse, der har udstukket kursen og strategien. Men der er jo forskel på personer. Jeg siger nok ikke så mange ord som Niels. Jeg er ikke til smalltalk, og min kone siger, at jeg en gang imellem holder møder med mig selv," siger han med et smil.

"Ja, det er nok rigtigt."

"Størrelsen. Tænk sig at vi håndterer halvanden mia. kg kød alene i Danmark. At der er så mange medarbejdere, som bruger så mange timer på os igennem et helt liv. At der ryger 20.000 grise igennem Horsens på en god dag. Det er store tal."

"At vi tager de fornødne beslutninger, så vi kan fejre 150 års jubilæum om 25 år."

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle