BL-formand: Jeg vil ikke kritisere Landbrug & Fødevarer

Flemming Fuglede Jørgensen siger, at han fremover ikke vil kritisere Landbrug & Fødevarer.

Fremover vil jeg ikke kritisere Landbrug & Fødevarer. Sådan er udmeldingen fra Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, i hans formandsnyhedsbrev fredag.

Han reagerer på, at Antoni Stenger i sin formandsberetning hos Sønderjysk Familielandbrug denne uge kritiserede Bæredygtigt Landbrug for at være skyld i, at Eva Kjer Hansen blev væltet som miljø- og fødevareminister.

Han nævnte ikke Landbrug & Fødevarer i sin formandsberetning på Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling for få uger siden.

"Det skyldes at vi i BL ikke ville skabe strid på de indre linjer i landbruget. Vi har fjender nok, så vi behøver ikke også at slås indbyrdes," skriver Flemming Fuglede Jørgensen i sit nyhedsbrev.

Han har ellers ikke tidligere holdt sig tilbage fra at kritisere Landbrug & Fødevarer. Foreningen har således tidligere opfordret deres medlemmer til at melde sig ud af Landbrug & Fødevarer.

Landbrugsavisen.dk vil derfor gerne høre, om det betyder, at BL-formanden fremover ikke vil opfordre medlemmer til at melde sig ud af Landbrug & Fødevarer. Det vil han ikke svare på, eftersom han ikke vil kommentere Landbrug & Fødevarer, siger han.

Socialdemokraterne foreslår stor jordreform i Danmark 15. januar · 11:27

"Næ, det betyder, jeg ikke har nogen mening."

Da vi spørger ham igen, lyder svaret:

"Jeg kommenterer slet ikke på det."

Den nye politik gælder ikke øvrige medlemmer af organisationen.

"Bare man gør noget for dansk landbrug, så må man sige, hvad man vil," siger Flemming Fuglede Jørgensen.

I sit nyhedsbrev og over for Landbrugsavisen.dk kritiserer han dog Karen Hækkerup, adm. direktør for Landbrug & Fødevarer, for at sige, at debatten om landbrugspakken har skadet dansk landbrugs image.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu