Borgmester satte sig i gravemaskine og tog første spadestik

Første spadestik til Danespos nye udviklings- og forskningsfaciliteter samt hovedkontor er taget.

Når borgmesteren er landmand, så kan man gå et niveau op i forhold til blot at tage første spadestik med en simpel spade.

I dag, mandag, har Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen (V) taget det første spadestik til byggeriet af Danespos nye udviklings- og forskningsfaciliteter og hovedkontor.

Forædlingsfaciliteterne forventes at være klar til, at forsknings- og udviklingsafdelingen kan flytte ind i starten af august. Hovedkontoret vil stå færdigt til indflytning til oktober.
 
"Jeg er sikker på, at Danespo med det nye byggeri får skabt nogle fantastiske rammer for det udviklingsmiljø, som skal sikre, at det også i fremtiden er Danespo, der skaber fremtidens kartoffelplanter", siger Jens Ejner Christensen i en pressemeddelelse.

Det nye byggeri skal først og fremmest sikre den fortsatte udvikling inden for forædling af nye kartoffelsorter. Dernæst vil de nye rammer også skabe stærkere synergieffekter i organisationen.

Jens Holstborg, adm. direktør i Danespo, udtaler, at han er glad for, at byggeriet er gået i gang.

"Det er vigtigt, at vi fortsat har stærkt fokus på at udvikle nye kartoffelsorter, som danner grundstenen i vores forretningsudvikling. Vi skal hele tiden være på forkant og have nye sorter på vej, så vi kan være konkurrencedygtige både i Danmark og resten af verdenen. Samtidig ser vi frem til at få samlet organisationen mere, så vi kan opnå en endnu højere grad af forretningsudviklende synergieffekter på tværs af de forskellige afdelinger. Derudover er vi glade for at kunne bidrage til Vejle Kommunes fortsatte udvikling med en stærk fødevareklynge", siger Jens Holstborg i pressemeddelelsen.

Relaterede

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle