DLG opkøber grovvareselskab

DLG køber grovvarevirksomhed med flere hundrede år på bagen.

DLG har købt den flere hundrede år gamle virksomhed Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder i Sønderjylland.

Det skriver DLG i en pressemeddelelse.

Hindrichsens Eftf. A/S er en traditionel grovvarevirksomhed, der handler med korn, foder, handelsgødning, planteværnsmidler, brændsel, dieselolie, fyringsolie og smøreolie.

Virksomheden har en omsætning på knap 100 mio. kr. og er et gammelt familiefirma, der blev dannet helt tilbage i 1760.

”Jeg har ønsket at sælge virksomheden videre til DLG, da jeg som 69-årig ønsker at gå på pension. Det har været naturligt at sælge til en stor og stærk spiller som DLG, så vores kunder er sikre på at få alle de ydelser, som vores landbrugskunder har brug for fremadrettet. DLG er allerede rigtig godt repræsenteret her i Sønderjylland, og vi har haft en god og tillidsfuld dialog om at overtage samtlige vores aktiviteter", siger ejer af Hindrichsens Eftf.,Arne Kallestrup Marcussen.

"Jeg vil gerne takke kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere for den tillid, som jeg har fået siden jeg købte virksomheden tilbage i år 2000. Flere af vores kunder kender allerede DLG godt i forvejen og handler allerede med DLG, så ændringen bliver ikke så stor for vores kunder", siger han.


Selskabet har en kapacitet på 18.000 tons afgrøder med to tørrerier og et oprensningsanlæg inklusive to nyopførte stålsiloer på i alt 4.500 tons.

"Opkøbet vil styrke vores markedsposition yderligere og give os en række synergier. Vi glæder os til at give kunderne endnu flere muligheder for samhandel og fortsætte med at levere en høj service",  siger Mogens Toft Andresen detaildirektør i DLG Sydjylland.

DLG er klar til at servicere kunderne 3. juni.

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle