Efter skattesag er stutteri under afvikling: 23 springheste på netauktion

Søndag den 18. august bliver en kollektion af 23 avls- og sportsheste fra Stutteri Lene Ibsen solgt på netauktion ved Campen Auktioner.

Hestefolket i ind- og udland får søndag den 18. august mulighed for at gøre et godt køb, når hele 23 heste med international afstamning fra Stutteri Lene Ibsen bliver solgt på netauktion på campenauktioner.dk. 

Det skriver auktionshuset i en pressemeddelelse.

"Lene Ibsen er en meget passioneret springhesteavler, der nu, bl.a. efter en længere sag med Skat har truffet den svære beslutning af afvikle sit stutteri. Hestene er alle avlet på præstationsstærke hoppestammer og nøje udvalgte hingste. Det gør, at hendes heste i dag kan findes på de nationale og internationale springbaner", fortæller Finn Campen, direktør og auktionarius ved Campen Auktioner. Han fortsætter: 

"Vi synes, at det er en spændende kollektion, og vi er glade og stolte over, at Lene har valgt Campen Auktioner. Afviklingen af stutteriet er selvfølgelig også vemodigt, men vi er glade for, at vi kan hjælpe Lene med at få hendes heste godt videre på en ordentlig måde til andre avlere og sportsfolk". 

Halvsøster til World Cup vinder 2016

I auktionskataloget kan man finde en kollektion, der omfatter en springpony, en springhest, fem føl, ti ungheste samt seks avlshopper, der er drægtige med yngre, internationale tophingste som Uricas vd Kattenvennen, Dual de HESP, Jewel Ask, Quarz Ask og den Bundechampionats aktuelle unge stjerne holtenerhingsten Catch. 

"Særligt fra kataloget kan man nævne katalognummer 21, Westphaler avlshoppe, Classic, der er halvsøster til Corbinian, som vandt World Cup 2016 med Steve Guerdat i sadlen. Faren er Coupe de Coeur, der har været tysk mester tre gange. Hoppen er lige nu drægtig med topaktuelle Quarz Ask". fortæller Finn Campen. 

Kollektionen tæller derudover afstamninger som I’m Special de Muze, Million Dollar, Colman, Hickstead White, Satisfaction FRK og mange andre, så der er rig mulighed for at gøre en god investering, når auktionen slutter på søndag den 18. august kl. 20.30. 

Det er muligt at komme til eftersyn på hestene lørdag den 17. august kl. 11-14 på adressen Søderupvej 19, 6230 Rødekro. Her vil dyrlæge Niels Guss Andersen også være tilstede for at besvare spørgsmål om hestenes sundhed og røntgenkategori.

Kunne have reddet andet stutteri

I marts måned var 45 sportsheste under hammeren Stutteri Jens Kvist i Gram der var gået konkurs, og den auktion gik så godt, at ejeren mener, det kunne have reddet ham fra konkurs, hvis han havde sat hestene på netauktion tidligere.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle