Endnu et solidt overskud for godsejers svineproduktion

Godsejers svineproduktion ved Skive kom ud af 2020 med et solidt overskud, der var en smule bedre end året før.

Det blev til endnu et solidt plus på bundlinjen i 2020 for godsejer Niels Rauff Hansens svineproduktion i Højslev nær Skive.

Selskabet Søvang Svineproduktion A/S kom ud af året med et resultat på 9,3 mio. kroner, hvilket var en smule bedre end året før.

Bruttofortjenesten steg til 20,8 mio. kr. fra lige knap 19 mio. kr. i 2019. Med det solide overskud fik egenkapitalen også et lille nyk op til 15,6 mio. kr.

fLERE ANSATTE

Vokseværket førte også til flere ansatte 2020. I regnskabsåret 2020 beskæftigede Søvang Svineproduktion 20 ansatte, hvilket var to flere end året før.

Søvang Svineproduktion er kun en del af Niels Rauff Hansens forretninger.

I Danmark ejer Niels Rauff Hansen blandt andet Søvang Gods ved Skive. Der er han også hovedejer af Søvang Svineproduktion, som han driver sammen med sønnen Mads Rauff-Bjerre.

I udlandet ejer Niels Rauf Hansen en stor andel i Dan-Slovakia Agrar, der producerer svin i Slovakiet, og en mindre andel i Polen Invest, der ejer hovedparten af Goodvalley A/S, der driver landbrug med fokus på svineproduktion i Polen, Ukraine og Rusland.

I september købte han og sønnen Mads Rauff-Bjerre hovedparten af svineproduktionen Eskelund, der ligger mellem Middelfart og Assens.

Der er endnu ikke kommet regnskab fra Rauff Holding, der giver et billede af alle de forskellige aktiviteter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle