Fødevareøkonom: Priserne på æg er stadig lave og kan ikke følge med produktionsudgifterne

Bytteforholdet er fortsat presset i ægproduktionen.

Af Henning Otte Hansen, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

Forbrugerpriserne var relativt konstante frem til og med april 2022, hvorefter de er steget med godt 25 procent. Forbrugerpriserne begyndte for alvor at stige i maj, cirka to måneder senere end landmændenes prisstigninger.

Selv med de seneste forbrugerprisstigninger på æg er der dog stadig tale om relativt lave priser – i forhold til tidligere udmeldinger om de fremtidige...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle