Udlandet vilde med at høre om 40 danske grise pr. årsso

På Eurotier har omkring 100 personer på forhånd tilmeldt sig Hamlet Proteins seminar Feed your brain, som har svineproducent Claes Erlang blandt indlægsholderne.

Claes Erlangs præstationer i en svinestald har fået stor opmærksomhed i Danmark, og interessen for at høre om baggrunden for den danske svineproducents produktionstal, der har rundet 40 fravænnede grise pr. årsso og placerer ham blandt verdens allerbedste producenter målt på produktionstal, er også stor i udlandet.

Det kan Anders Hagemann, salgsansvarlig for Hamlet Protein, konstatere.

Hamlet Protein slår sig på åbningsdagen af EuroTier op på seminaret Feed your brain, som kan opleves kl. 15-17 i Berlin-rummet i Convention Center.

»Flere end 100 har tilmeldt sig vores seminar, hvor Claes Erlang og Sønke Møller fra VSP er blandt indlægsholderene. Af de tilmeldt er der ikke ret mange for Danmark, og det store antal er kommet helt bag på os. Det er helt vildt,« siger Anders Hagemann.

Oplevelser frem for salgstaler

Anders Hagemann fortæller, at Hamlet Protein satser på at give oplevelser, når de deltager i messer. I dette tilfælde er oplevelsen et seminar - et tiltag, firmaet også benyttede sig af for to år siden, da EuroTier sidst blev afviklet.

»Selvfølgelig handler en messe om at få indgået nogle aftaler og solgte nogle produkter, men vi tror mere på at give oplevelser til de besøgende og derigennem få opmærksomhed,« forklarer Anders Hagemann.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle