Jysk hovedgård i fuld landbrugsdrift til salg for 35 mio. kr.

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge 35 millioner kroner på, er en luksuriøs landejendom i Jylland netop sat til salg.

Mellem Hirtshals og Hjørring er landejendommen Kjærsgaard Hovedgård netop udbudt til salg for 35 millioner kroner. 

Det skriver boligsitet Boliga.dk

For det store millionbeløb får du en hovedbygning på 482 boligkvadratmeter og en grund, der blandt andet tæller 17 hektar skov, 80 hektar agerjord og et fredet klitområde på cirka 102 hektar med en stor sø.

Gården går tilbage til 1300-tallet, og i hovedhuset er der en primær bolig, der rummer tre stuer og syv værelser. Hvis det ikke er nok, er der også en 55 kvadratmeter separat lejlighed med eget køkken og bad. Dertil kommer endnu et hus på 154 boligkvadratmeter og flere udhuse.

Mulighed for landbrug

Der er mulighed for at gå på jagt, drive eget landbrug eller holde dyr.

Ejendomsmægler Hans Lilienhoff fortæller til landbrugsavisen.dk, at gården er i fuld drift med planteavl, herunder frøgræs, korn og raps. Dertil har ejendommen også en fedekvægsbesætning, som blandt andet afgræsser de 102 hektar naturområde.

Fra en hestestald er der direkte udgang til en hestefold og ridebane. Og så er der også et maskinhus, tre garager og flere driftsbygninger på grunden.

I kategorien landejendomme kalder Boliga den for Jyllands dyreste pr., men i kategorien indgår ikke deciderede erhvervsejendomme, hvor der er adskillige ejendomme, der er dyrere. 

I kategorien landejendomme bliver Kjærsgaard Hovedgaard kun overgået af to ejendomme - et gods på i Faaborg på Fyn og til 80 mio. kr. og  en luksuriøs hesteejendom i Nordsjælland til 85.000.000 kroner i Nordsjælland. 

Kjærsgaard Hovedgård er sat til salg hos Lilienhoff, hvor du kan se flere billeder af den imponerende ejendom.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle