Kendt landmand stryger ind i byrådet i Brønderslev

Line Vanggaard Pedersen fik et godt valg med mange personlige stemmer.

Line Vanggaard Pedersen, der var med i tv-serien De unge landmænd på DR, har igen opnået valg til byrådet i Brønderslev for Konservative.

Sidste gang var det med det yderste af neglene - på grund af stemmer fra et valgforbund - at hun kom ind.

Konservative får 8,5 procent af stemmerne - en fremgang på 2,4 procent - og har dermed rigeligt med stemmer til at sikre sig to mandater.

"Det er en stor succes for os. Vi kan næsten ikke få armene", siger Line Vanggaard Pedersen, der sammen med sin bror har købt forældrenes konkursramte gård.

Hun mener, at årsagen skal findes i, at hun sammen med DF og Enhedslisten har kæmpet for at få skoledagene gjort kortere. Det er - ifølge hende - noget andre partier har kritiseret hende for, men som borgerne i hendes optik har været enige i. Hun er medlem af Børne- og Ungeudvalget.

Line Vanggaard Pedersen fik andenflest personlige stemmer hos Konservative i kommunen. Flest stemmer fik Karsten Frederiksen - 644.

Derefter kom Line Vanggaard Pedersen med 473 personlige stemmer, hvilket er langt foran nummer tre. Ved sidste byrådsvalg fik hun 188 personlige stemmer.

Line Vanggaard Pedersen har også været opstillet til folketingsvalget, hvor hun med 776 personlige stemmer var den andenmest populære konservative kandidat i Nordjylland, dog uden at opnå valg.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle