KHL udlodder 800.000 kr. til medlemmerne

Af overskuddet på 1,5 mio. kr. går de 800.000 kr. nu tilbage til medlemmerne.

Kolding Herreds Landbrugsforening har haft et godt regnskabsår, hvor stor efterspørgsel på mange af foreningens ydelser samt styring af økonomien har medført et godt resultat på cirka 1,5 mio. kroner. Det beretter landbrugsforeningen i en pressemeddelelse.

KHLs bestyrelse har nu besluttet at sende godt halvdelen af overskuddet – cirka 800.000 kroner – retur til sine medlemmer via udlodning.

"KHL er en forening, der skal have en sund økonomi, og når der er god business i foreningen, kan vi også agere som et andet selskab eller andelsselskab, der udbetaler udbytte til sine aktionær. 2016 var ikke et godt år for dansk landbrug, og i en tid, hvor økonomien i landbruget er strammet til for de fleste driftsgrene, giver det god mening at lade et godt år i foreningen smitte kontant af på medlemmerne," siger formanden for Kolding Herreds Landbrugsforening, Hans Damgaard.

Afgrøder er afhængige af bier - men de er svære at tiltrække 10. december · 08:00

KHLs tilgang af kunder med større produktion end dem, der naturligt afvikler og bortforpagter samt flere kunder på økonomi er grundlaget for den positive udvikling. Den øgede interesse for fjerkræ og specielt økologisk fjerkræ har medført større efterspørgsel på hele fjerkræpaletten såsom byggeri, teknologi, miljø og driftsøkonomi.

"Rådgivningsmæssigt ser KHL frem til et 2017 med fortsat fokus på kvalitetsrådgivning og -service til både medlemmer og kunder, og vi håber at kunne gentage succesen med udlodning igen om et år," siger Hans Damgaard.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu