Kreaturnotering dykker - men mindre end ventet

Danish Crown Beef nedjusterer sin notering for ældre køer.

Noteringen for ældre køer, dvs. over 42 måneder, falder i den kommende uge. Det er helt efter planen, fortæller Danish Crown Beef i sin markedsberetning.

Før nytår bekendtgjorde slagteriet, at man i uge 1 og 2 ville give én krone mere pr. kg for de ældre køer for at sikre hakkekødet til danskerne, som prioriterer hakket oksekød i januar.

Afsætningen går dog så godt, at man ikke som ventet justerer ned med én krone, men nøjes med 50 øre pr. kg i den kommende uge.

Salgsdirektør Henning Sønnichsen noterer sig, at der er et godt salg til detailhandlen, imens man endnu må væbne sig med tålmodighed i forhold til handlen med foodservice.

"Vi forventer, at den kommende tid udvikler sig i samme stil som de foregående to år, hvor et fald i markedet efter nytår blev afløst af en markant forøget efterspørgsel, så snart vejret blev varmere, smittetallene igen faldt og kunderne fandt vej tilbage til restauranterne. De udfordringer, der måtte komme – og indtil videre er kommet – finder vi løsninger på", siger han.

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle