Kvægkongressen lader vente på sig: Udskydes på grund af corona

Kvægkongressen må udskydes til maj.

Der bliver ingen faglig kvæg-fest i Herning i slutningen af februar.

På grund af den omfattende corona-smitte rykkes Kvægkongressen 2022 nemlig to måneder frem til maj.

Det melder Landbrug & Fødevarer i en meddelelse. 

Corona-pandemien har efterhånden været skyld i en del aflysninger og udsættelser af messer og kongresser. Senest blev plantekongressen afviklet hundrede procent digitalt, da coronasituationen ikke tillod, at 500 deltagere mødtes fysisk i Herning.

Også den store messe Nutrifair er blevet flyttet til nye datoer i maj, mens Agritechnica, der er verdens største indendørs udstilling overhovedet og skulle have løbet af stablen i marts i Hannover, er blevet aflyst.

Kvægkongressen blev aflyst i 2021, men denne gang udskydes kongressen blot - for det fysiske møde vejer ifølge formanden for Landbrug & Fødevarer Kvæg tungt. 

"Vi kunne have valgt en halv- eller hel-digital udgave af årets kvægkongres for at fastholde tidspunktet den 28. februar og 1. marts. Men vi er nået frem til den konklusion, at kvægkongressen er så meget andet end fagligt input. Kongressen er også netværk, inspiration, sparring og godt socialt samvær. Derfor vælger vi at holde fast i den kongres, vi kender og holder af", slår sektorformand Christian Lund fast. 

Deltagerne kan dermed se frem til en klassisk kvægkongres, hvor kvæglandmænd, rådgivere, dyrlæger, forskere, firmafolk og andre med interesse for kvægbrug mødes.

"Vi glæder os usigeligt til at slå dørene op og byde velkommen til kvægkongres, selvom det bliver to måneder senere end sædvanligt", siger Christian Lund. 

Kvægkongres 2022 rykkes til 2. til 3. maj, og bliver som vanligt afholdt i MCH Herning Kongrescenter.

Emneord

Kvægkongres 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle