Landbrugsstyrelsen udsætter ansøgningsfrist efter IT-fejl

Landbrugsstyrelsen har udsat fristen for at søge om pleje af græs- og naturarealer. Det sker efter, at flere ansøgere ikke har kunnet ansøge i Tast selv i de seneste dage.

Landbrugsstyrelsen har besluttet at forlænge ansøgningsrunden for nye tilsagn om pleje af græs- og naturarealer med fire dage.

Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Styrelsen har igen været ramt af IT-problemer, der de seneste dage har betydet, at en del ansøgere ikke har kunne logge ind i Tast Selv og indsende deres ansøgning.

Der er lige nu generelt fejl i Tast Selv, der blandt andet har skabt problemer for ansøgere til tilskud til privat skovrejsning. Det har blandt andet HedeDanmark bemærket, der kalder det en "lille katastrofe" og at styrelsen "tager klimaet som gidsel". 

Derfor har styrelsen valgt at forlænge fristen for pleje af græs- og naturarealer, der egentlig lukkede 28. september, til 6. oktober. 

Tast Selv er dog lukket for nye ansøgninger fra 29. september til 3. oktober klokken 8 - og dermed er ansøgningsrunden reelt forlænget med fire dage.

Hos Landbrug & Fødevarer kalder direktør Niels Peter Nørring de gentagne it-fejl for "dybt problematisk" og "på ingen måde acceptabelt".

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle