L&F: Her kæmper vi i valgkampen

Valgkampen er skudt i gang

 Valgkampen ruller. Nu officielt. 

- De kommende uger vil Landbrug & Fødevarer møde politikere og kommende folketingsmedlemmer i hele Danmark. Vi sørger for, at vores erhverv bliver hørt – i klassiske medier, på sociale medier, på bedriftsbesøg og alle andre tænkelige steder. L&F, vores medlemsvirksomheder og foreninger vil tale afskaffelsen af bøvlet bureaukrati til gavn for klimaet, ordentlige vilkår for landdistrikterne, mere fokus på landbruget som energileverandør og den igangværende forsyningskrise.

Sådan skriver Landbrug & Fødevarer i et netop udsendt nyhedsbrev til medlemmerne.
 
Valgkampen kommer, ifølge Landbrug & Fødevarer  til at handle om mangt og meget, og organisationen er klar til at tale om alt fra CO2-afgifter til dyrevelfærd. 
 
- Vi kommer næppe uden om at skulle bruge mange kræfter på en CO2-afgift, som statsministeren også varslede i sin åbningstale i går. Her må vi igen understrege, vi altså ikke kan elektrificere en ko eller eller med dagens teknologi sætte en CO2-opsamler på traktorens udstødning. Lad os nu gøre det klogt frem for at gamble med vores arbejdspladser, kvalitetsfødevarer og klimavisioner, lyder det.
 
Samtidig minder man også politikerne om, at de allerede har igangsat meget og indgået store aftaler på vores område i indeværende valgperiode.

- Vi har haft forlig om alt fra landbrugsaftalen over sprøjtemiddelstrategi til etablering af grøn fond. Så der er ikke brug for mange flere halve ideer. Der er tværtimod brug for fokus på implementeringen, lyder det fra Søren Søndergaard og Merete Juhl.

- Landbrugsaftalen havde sin første fødselsdag i går, og selvom vi er i gang med at levere, så har politikerne endnu ikke fået fjernet alle de knaster og sikret de rammer, der skal gøre det muligt at implementere alle aftalens elementer.  
 
Til slut lover Søren Søndergaard og Merete Juhl at man vil høre dem sige mere end én gang, at de skal passe på med overbudspolitikken på Christiansborg i valgkampen. 
 

 

 
 
 
 


 

Emneord

Folketingsvalg 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle