L&F om landbrugspakken: Der er ikke forandret noget som helst

Der er ikke forandret noget som helst, lyder det fra Landbrug & Fødevarer som kommentar på dagens udmelding og EU-kommisionens krav om redegørelse omkring landbrugspakken.

Udmeldingen fredag morgen om, at EU-kommisionen ønsker en redegørelse fra Danmark omkring usikkerhed om konsekvenserne af landbrugspakken ændrer ikke noget i Landbrug & Fødevarers håndtering af sagen.

"Der er ikke forandret noget som helst. Beregningerne bag fødevare- og landbrugspakken ligger lige så fast, som de gjorde før den store polemik på  baggrund af Danmarks Naturfredningsforenings rapport", siger Lars Hvidtfeldt i en mailkommentar til Landbrugsavisen.dk.

Han understreger, at de forskere, der har lavet beregningerne om landbrugspakken står 100 procent bag deres arbejde.
 
"De forskere på Aarhus Universitet, der reelt har lavet arbejdet med beregningerne, er jo også helt klare i mælet omkring, at de står 100 procent ved deres arbejde som det bedste estimat for udvaskningen", siger han.

Derfor er han ganske sikker på, at der ikke er noget som helst belæg for, at EU-kommissionen vil kunne forlange nye beregninger.
 
"Det er dog rigtigt ærgerligt, at der fortsat forsøges skabt usikkerhed om en så vigtig og gavnlig reform som fødevare- og landbrugspakken på et så tyndt fagligt grundlag, som det er sket i denne sag", siger han.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle