Masser af pels på mændene i modeugen

Modeugerne i januar i London, Paris og Milano tyder på, at mink får en fremtrædende plads i efterårs- og vintermoden.

Modehuse som Dior, Fendi og Luis Vuitton har ikke afskrevet pels, som et materiale i deres ypperste kollektioner. Det beviste de på catwalken under herremodeugerne i januar i byer som London, Milano og Paris. 

I modeugerne viser designerne, hvad der kommer til at trende i til efteråret og vinteren 2020/21. Tendensen er at pels ikke kun bruges som diskrete kraver, besætninger eller for, men til alt lige fra gulvlange frakker i fuld mink til jakker, tasker og bøllehatte.

Kopenhagen Fur har set nærmere på modeopvisningerne og beskriver tendenserne i de forskellige byer her:

LONDON. Her er Edward Crutchley et navn, der er værd at nævne. Måske er du faldet over det før. Den britiske designer er en af de største ’rising stars’ i international mode. Og så elsker han pels og generelt naturmaterialer.

Han skubber pels frem i forreste række. Senest under herremodeugen i London, hvor han bandt andet viste seks pelsstyles lavet i samarbejde med Kopenhagen Fur.

Han høstede mange roser for sine styles, og de gav stor eksponering af pels. Især hans gulvlange minkfrakker, som modebible’ Womens Wear Daily (WWD) kaldte for kollektionens højdepunkter.

Derudover er det værd at nævne danske Astrid Andersen, som også viste en masse pels på catwalken under London Fashion Week Mens. Blandt andet havde hun designet en lang minkkåbe i naturlige farver og en minkjakke i sort, safir og orange.

Astrid Andersen har tidligere samarbejdet med Kopenhagen Fur, da hun i 2013 begyndte at bruge pels i sine kollektioner, hvilket blev en kæmpe succes blandt USAs største rappere som Drake og ASAP Rocky.

PARIS. De var også masser af pels på catwalkene i London. Blandt andet. hos de verdensledende modehuse, Louis Vuitton og Dior. Louis Vuitton havde blandt andet en striktrøje, hvor kroppen var af mink med printede logoer, og en minkfrakke med en mørkeblå og gylden indfarvning.

Hos Dior viste de blandt andet en rå grå minkfrakke, der også kunne ses i en bikerjakkeversion. 

MILANO. Modehuset Fendi viste igen i år utallige styles med mink. Blandt andet en flot lang herrepels med sort mink øverst, brun mink i midten og beige mink nederst.

Samme version kunne også ses som jakke. Bøllehatten har det sidste år gjort sit tilbagetog i moden, og Fendi havde en version i barberet brun mink og zebrastribet mink med i deres show.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle