Styrelsen melder alt udsolgt til Landbrugsseminarerne

Der er fuldstændig udsolgt, når Landbrugsstyrelsen i denne uge mødes med landmænd og landbrugskonsulenter på de tre landbrugsseminarer.

I alt 650 landmænd og landbrugskonsulenter fra hele landet har tilmeldt sig de tre arrangementer, hvor de kan mødes med Landbrugsstyrelsen.

Den overvældende interesse har betydet, at der nu er fuldt hus i hver af de tre byer, som Landbrugsstyrelsen besøger. Det melder styrelsen i en pressemeddelelse.

På hvert af de tre møder kan deltagerne blive indviet i, hvad der kommer til at røre sig i Landbrugsstyrelsen i år og få mulighed for at komme med input til styrelsens arbejde.

"Landbrugsseminarerne er en mangeårig tradition og en af de måder, hvor vi kan sikre, at konsulenter og landmænd er bedst muligt forberedt til årets ansøgningsrunde. Samtidig får vi uundværlige input til vores arbejde, så vi kan lave regler, der også virker for landmænd og konsulenter. Den direkte dialog med vores kunder giver os størst mulighed for at gøre det nemt og enkelt at være kunde i Landbrugsstyrelsen", siger direktør i Landbrugsstyrelsen Jette Petersen.

Ved seminarerne vil der i følge Landbrugsstyrelsen være særligt fokus på ændringer i regler og Tast selv-service.

Desuden vil der være orientering om erfaringer fra sagsbehandlingen i 2019, som mange konsulenter ikke husker for det gode.

Blandt andet har chefkonsulent for Planteavl Anders Smedemand Musse, Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) kommenteret, at dialogg-seminarerne også bør handle om alt det, der bare ikke fungerede og ikke må gentage sig i 2020.

Landbrugsseminarerne finder sted på Comwell d. 21., 22. og 23. januar i henholdsvis Rebild Bakker, Middelfart og Roskilde.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle