Årsmøde: Så meget kan hentes i det nordjyske på DB-Tjek
LandboNords svinerådgivere har fundet potentialer på 14 mio. kr. ved at udarbejde DB-Tjek.

Ved årsmødet for svineproducenterne hos LandboNord fortalte rådgivningschef Merete L. Andersen de omkring 250 tilhørere om potentialerne ved at gøre brug af DB-Tjek-værktøjet.

»Vi har lavet 41 DB-Tjek-opgørelser i 2018 og fundet potentialer på 14 mio. kr. Det vil sige minimum 443.000 kr. i gennemsnit for hver besætning. Ja, jeg forstår stadig ikke, hvorfor alle kunder ikke skal have sådan en«, sagde Merete L. Andersen med et smil på læben.

Hun kunne oplyse, at afdelingens svinerådgivere også havde haft travlt med andre opgaver - herunder haft 679 besøg på staldgangen, kørt 33.737 kilometer og afholdt 57 erfamøder i de 19 erfagrupper, som LandboNord for tiden har kørende.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle