3000 danske avlsgrise sendt til den næststørste svineproducent i Rusland

I anden halvdel af 2020 har Danbred sendt næsten 3000 avlsdyr til Rusland.

RusAgro, der er den næststørste svineproducent i Rusland, fik i anden halvdel af 2020 leveret næsten 3000 danske avlssvin fra Danbred.

Tidligere på året havde Rusagro bestilt i alt 2955 racerene Danbred-avlsdyr til levering mellem uge 32 og uge 50. Dyrene blev løbende sendt til Rusland i fire chartrede fragtfly. Det skriver Danbred i en pressemeddelelse.

RusAgro har mere end 100.000 søer, og med de nye forsendelser fra Danbred også 2915 yorkshire gylte, 30 torkshire orner og 10 Landrace-orner. 

Dyrene kom fra fire avlsbesætninger under Danbred: Brandmosegaard, Tybjerggaard, Rosvang og Grubegaard.

"Selvom størrelsen på denne ordre i sig selv er imponerende, er det dog på ingen måde det komplette billede, da der allerede er flere russike ordrer i pipelinen for Danbred", skriver virksomheden.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle