Ny foderautomat stopper aldrig til
Big Dutchman præsenterer på NutriFair firmaets nyeste foderautomat, der tilpasser fodermængden nemt og præcist.

DryWet Feeder er navnet på Big Dutchmans nyeste foderautomat, som virksomheden selv betegner som den perfekte foderautomat til mel- og pillefoder.

Der er tale om en foderløsning, der har en konstruktion, der er udført i rustfrit stål.

Big Dutchman fremhæver, at foderautomaten ikke stopper til på grund af sit særlige design.

Overblik: 9 foderautomater til slagtesvin – mange doseringsmuligheder mindsker spildSvin Mandag 28. oktober 2019 · 11:30

»Med denne revolutionerende foderautomat tilpasses fodermængden nemt og præcist med en simpel justering af foderbjælken. Foderautomaten giver grisene nem adgang til tørfoder og sikrer kontinuerligt flow i foderet. Ingen bevægelse kræves, og på grund af sit innovative design stopper foderautomaten aldrig til«, fremhæver den store tyske leverandør af løsninger til svine- og kyllingesektoren.

Anvendes DryWet Feeder til smågrise, kan foderbjælken justeres, så de mindste grise har nem adgang til foderet. Samtidig er foderautomaten designet, så det sikres, at der aldrig er for meget foder i truget.

»Den skrå trugkant forhindrer foderspild, og sikrer samtidig, at de små grise ikke træder op i truget. Foderautomaten er udstyret med drikkenipler under bjælken, der kan tilgås fra begge sider af foderautomaten. De lodrette skilleplader mellem ædepladserne betyder mindre stress for grisene«, fremhæver Big Dutchman.

Faktaboks

DryWet Feeder:

  • Big Dutchmans foderautomat fås i flere versioner: 
  • Weaner single, Weaner double, Finisher single og Finisher double.

Emneord PLUS, Nutrifair 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle