Sydøstjysk forhandler af udstyr til mælkeproducenter er gået konkurs

SAC Center Sydøst er gået konkurs.

SAC Center Sydøst, der sælger og servicerer udstyr til mælkeproducenter i den sydlige og østlige del af Danmark, er gået konkurs.

Det fremgår af Statstidende.

SAC Center Sydøst er en del af SAC, men er en selvstændig forretning, som er ejet af direktør Søren Nielsen, og som holder til ved Skodbord syd for Vejen.

Til Landbrugsavisen.dk bekræfter han konkursen, men har ikke lyst til at kommentere sagen.

regnskab bærer præg af stramme vilkår

I selskabets seneste regnskab fra 2018/2019, som viser et mindre overskud samt en egenkapital i minus, skriver direktøren:

"Årets resultat bærer præg af de stramme vilkår, der er indenfor landbrugsbranchen og ledelsen anser derfor årets resultat, under de givne vilkår, for tilfredsstillende".

"Selskabets fortsatte drift er betinget af, at bank og andre eksterne kreditgivere fortsat stiller den fornødne kapital til rådighed. Jeg forventer, at dette vil ske", skriver direktøren, der tilføjer, at selskabet har tabt mere end 50 pct af anpartskapitalen, hvilket forventes at kunne blive tjent ind igen.

forhandler tager over

Kunderne hos SAC Center Sydøst skal dog ikke undvære service.

Det fortæller adm. direktør i S.A.Christensen & Co, Christian Ørum Madsen, som også er en forhandler under SAC.

"Vi efterlader ikke kunder i en situation, hvor de ikke kan få den hjælp og service, de er vant til at få. Vi er klar til at hjælpe dem," siger han til Landbrugsavisen.dk og fortsætter:

"Vi har gjort os klar, og vi er helt forberedt på at hjælpe de kunder, som måtte stå uden servicecenter. Vi er igang med at orientere kunderne om, at det er os, de skal henvende sig til".

Ifølge direktøren dækkede SAC Center Sydøst den sydlige del af Jylland samt Fyn og Sjælland.

Emneord

Top2

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle