18-årige Theresa: "Min far lavede en babystol til mig i mejetærskeren"

Theresa har været med i mejetærskeren, lige siden hun var helt lille og knapt nok kunne gå. Nu står hun på sidelinjen og fotograferer høsten fra oven i stedet.

18-årige Theresa Engelst Lassen er opvokset på sin fars bedrift Østerborgaard i Kegnæs, der driver 430 hektar planteavl og har produktion af smågrise. Hun har sammen med sin storesøster været med i høsten siden barnsben.

"Da jeg var lille lavede min far en speciel stol, som stod helt oppe i hjørnet af mejetærskeren, hvor jeg kunne sidde. Min søster var blevet gammel nok til at sidde ved siden af", siger Theresa Engelst Lassen.

Nu er hun ikke på samme måde med i høsten. I stedet for at være med i mejetærskeren, er hun med på afstand, hvor hun flyver rundt med sin drone for at tage flotte høstbilleder.

Billederne er taget lige inden weekenden, hvor sol og blæst var perfekt til høstvejr og dronebilleder. Theresa Engelst Lassen var meget begejstret for sine billeder, hvor hun fanger støvet fra maskinerne i solens skær med en udsigt over Kegnæs.

"Min far lever jo af at være landmand, så det er fedt, at kunne være med til og opleve det. Der er bare noget over, at man har ventet hele året, på at det hele skulle blive klart til høst, og når det så endelig er høst, så er det fedt", siger Theresa Engelst Lassen.

Hun arbejder selv som freelancefotograf, men når hun har tid og er hjemme, plejer hun at være med til at komme med madpakker og aftensmad i marken. Aftensmaden er lidt mere speciel, for der kan de godt sidde op til fire mennesker og spise den sammen i mejetærskeren..

Med de indsendte billeder deltager Theresa Engelst Lassen i 'Skyd Høsten bedst'.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din viden om høstsikkerhed i høstquizzen og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air 2 drone til en værdi af 7.990 kr. Prøv høstquizzen her: www.landbrugsliv.dk

Faktaboks

Skyd høsten bedst:

  • Præmien er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.
  • Ugevindere får tilsendt en stor Skyd høsten-lagkage, værdi 1.000 kr.
  • Ugevindere trækkes fra uge 28.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om en Beolit 17 ultimativ bluetooth-powerhøjtaler til værdi af ca. 4.000 kr.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om 5 x 1 årsabonnement på Mark, Kvæg, Svin, Kødkvæg eller Traktortech, værdi op til 1.492,50 kr.

Skyd høsten først:

  • Skyd en af de 13 afgrøder først og vind et SuperGavekort til GoGift, Danmarks største gaveportal på 800 kr.
  • Årets 13 afgrøder: Vinterbyg, vinterraps, triticale, vårbyg, vinterhvede, rug, havre, alm. rajgræs, rødsvingel, engrapgræs, hvidkløver, spinat til frø og hestebønner.

Skyd bedste video:

  • Skyd bedste høstvideo og vind en Apple IPhone 11 Pro 64GB til værdi af ca. 8.499 kr.
  • Videoen må maks. være 6 minutter lang og må ikke indeholde musik, du ikke har rettigheder til.

Sådan deltager du:

Emneord

Skyd Høsten 2020

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle