Nordjysk Familielandbrug

Nordjysk Familielandbrug holder et opfølgningskursus for indehavere af sprøjtebevis eller -certifikat 1. november klokken 9-16 i foreningens lokaler, Juelstrupparken 10, Støvring. Tilmelding snarest på telefon 70 13 28 00.

MarkOnline for nye brugere

Landboforeningen Limfjord

7. november kl. 9.00-16.00 holdes introduktionskursus i brugen af MarkOnline. Der vil både blive arbejdet med markplan og dyrkningsplan. Du vil primært arbejde med egne data, og på de fleste ejendomme kan den lovpligtige pesticidindberetning laves på kurset. Kurset holdes i Kursushuset på Skive Handelsskole, Arvikavej 2, Skive. Pris 1.200 kr. inkl. lokaleleje og forplejning. Tilmelding senest 4. november på 96 15 30 00, mail@landbo-limfjord.dk eller www.landbo-limfjord.dk.

 

Landboforeningen Limfjord

10. november kl. 9.00-16.00 holdes opdateringskursus, som giver de erfarne brugere mulighed for at få opdateret brugen af programmet MarkOnline. Der arbejdes med egne data, og det vil være realistisk at få foretaget den lovpligtige pesticidindberetning på kursusdagen. Pris 1.200 kr. inkl. lokaleleje og forplejning i Kursushuset på Skive Handelskole, Arvikavej 2, Skive. Tilmelding senest 8. november på 96 15 30 00, mail@landbo-limfjord.dk eller www.landbo-limfjord.dk.

 

Landboforeningen Limfjord

Brug millionerne i den rigtige rækkefølge. Vi kommer ind på, hvordan der kan lånes flest penge af SKAT rentefrit, og i hvilken rækkefølge man bruger formuen optimalt i skattemæssig henseende. Det er for selvstændige, som har en høj løbende indkomst eller formue. Holdes af økonomikonsulenter og på Landbo Limfjord, Resenvej 85, Skive. Ikke medlem-pris 195 kr. inkl. kaffe ekskl. moms. Gratis for medlemmer. Senest tilmelding 29. nov. på 96 15 30 00, mail@landbo-limfjord.dk el. www.landbo-limfjord.dk.

Køb rigtigt ind

LandboThy

Råvarestrategi 2012 for foder og gødning er tema for møde 16. november, som LandboThy holder på Videncenter Thy-Mors, Silstrupparken 2, Thisted, i samarbejde med Midtjysk Svinerådgivning.

Analyserne for årets høst af majs og græs er udgangspunktet for mængde, type og tidspunkt for indkøb af foder, gødning og kemikalier for den kommende sæson.

På mødet behandles prisafdækning og risikostrategi, krav til kraftfoder, råvarer og blanding samt gødning og kemi.

Se www.landbothy.dk.

 

Besøg på Nordkraft, Aalborg

5. november fra kl.10 til ca. kl. 14 arrangerer Nordjysk Familielandbrugs Deltidsudvalg besøg på Nordkraft, Aalborgs nye kraftcenter for kultur, fritid m.m., som har til huse i det gamle elværk på adressen Kjellerups Torv 5, Aalborg.

Besøget indledes kl.10.15 med en god times rundvisning, hvor en af husets brugere er rundviser. Ca. kl. 11.30 besøger vi "Smagen af Nordjylland"s store udvidede råvaremarked.

Vi mødes kl.10 præcis på P-plads ved motorvejsafkørsel Sauersvej og kører samlet i bus t/r ind til Nordkraft.

Deltagergebyr alt inkl. kr.60, børn kr. 30. Tilmelding tlf.70 13 28 00 senest 31. oktober.

Besøg hos advokatfirma

Landboforening Midt

3. november kl. 16 til 18 besøger Landbrugets Seniorklub Viborg Advokatfirmaet Dahl. Ud over en rundvisning i de nye lokaler med den spændende udsmykning serveres der et let traktement, og der bliver lejlighed til at høre om - og stille spørgsmål vedrørende emnet arv og testamente. Tilmelding på 87 28 22 00.

Den økonomiske situation

Djursland Landboforening

Djursland Landboforening inviterer til økonomimøde 10. november kl. 17 - 21 på landbocentret i Følle, Føllevej 5, Rønde. Mødet er det tredje og sidste i en række om den økonomiske situation og perspektiver for dansk landbrug.

Der vil være indlæg ved økonomikonsulent i Djursland Landboforening Erik Bendix Jensen, som vil fortælle om landbrugets aktuelle økonomi og overlevelse på kort og langt sigt samt driftsøkonomiske resultater og prognoser for kommende år.

I pausen er landboforeningen vært ved en buffet i kantinen, hvorefter der er indlæg ved fremtidsforsker Martin Kruse, Institut for Fremtidsforskning, om vækstmarkeder, samhandel og eksportmuligheder, høj- og lavværdiprodukter, innovaitv produktudvikling, visioner for landbruget, effektivisering og værdikæder.

Tilmelding til mødet senest 3. november via www.landboforening.dk eller tlf. 87 91 20 00. Prisen for deltagelse er 500 kr.

SmagDjursland Dagen

Djursland Landboforening

Kom og smag de mange gode specialiteter produceret på Djursland, når SmagDjursland Dagen løber af stablen 29. oktober i Kulturhuset Pavillonen, Grenaa.

Kunstnere og kokke fra Djursland præsenterer SmagDjursland-kalenderen 2012. Her vil 12 lokale kunstnere præsentere og fortælle om de værker, de har fremstillet til at dekorere kalenderen.

For hver time er der lodtrækning om gode præmier fra SmagDjurslands partnere.

Der vil være udpegning af SmagDjursland-ambassador 2011. Ebelfestival blev ambassadør 2010!

SmagDjursland Dagen blev sidste år en stor succes med rigtig mange tilfredse gæster - der var megen trængsel, så kom i god tid.

Julefrokost

Herningegnens Landboforeningers Seniorklub

Onsdag 16. november kl. 17.30

Heden & Fjorden, Birk Centerpark 24, Herning.

Der serveres god julemad. Underholdning på jysk ved Søren Knudsen, Hammerum. Musikken leveres af de glade spillemænd fra Kibæk.

Pris: 175 kr. pr. person. Drikkevarer kan købes.

Tilmelding senest 1. november til Heden & Fjorden, tlf. 96 29 66 66.

Kursus i Ø90 - budget

Heden & Fjorden

9. november kl. 19.00 til 22.00 hos Heden & Fjorden, Birk Centerpark 24, Herning.

Målgruppe: Nuværende brugere af bedriftsløsningen samt kommende brugere af Ø-90 budget. Bedriftsløsningens budgetprogram erstattes i efteråret 2011 af et nyt budgetmodul i Ø90. Du vil blive introduceret til programmet og dets opbygning. Deltagelse forudsætter ikke, at du selv i dag udarbejder budget for din virksomhed.

Pris: kr. 500. Tilmelding senest 1. november på 96 29 66 66 eller www.hflc.dk.

 

Heden & Fjorden

Bemærk dato:

17. november kl. 12.00 ¿ 15.00 i Aulum Fritidscenter, Markeds-pladsen 10, 7490 Aulum. Mødet indledes med frokost.

Emner der belyses: Muligheder for realkreditbelåning når værdierne falder.

Kan jeg gøre noget?

Det Danske realkreditsystem og EU, hvilke forandringer kan vi forvente?

Bankens holdninger til at ligge sidst i pantet, og hvad skal der til, for at min bank sætter renten ned?

Skal vi gennem en ørkenvandring på 10 år, før økonomien atter sprudler?

Indlægsholdere: Poul Erik Jørgensen, landbrugsdirektør, Nykredit. Irma Krise, funktionsleder, Jyske Bank. Klaus M. Ravn, AgroMarket.

Pris: 500 kr. pr. person inkl. frokost og kaffe. Alle er velkomne.

Tilmelding: 14. november på www.hflc.dk eller tlf. 96 29 66 66.

Refinansiering

Vestjysk Landboforening

Skal vi gennem en ørkenvandring på 10 år, før økonomien atter sprudler?

Refinansieringsmøde holdes 10. nov. kl. 9.30 - 11.30 hos Vestjysk Landboforening, Herningvej 3, Ringkøbing.

Indlæg ved cheføkonom Jens Schjerning, Agromarkets. Se program: www.vjl.dk. Gratis deltagelse, maks. 50 deltagere. Tilmelding nødv. senest 2. nov. på tlf. 96 80 12 00 eller mail til: gbh@vjl.dk.

Arr. Økonomi rådgivning.

Aktuelt for nicheprod./deltids

Vestjysk Landboforening

2. november kl. 19.00 på Vestjysk Landboforening, Herningvej 3, Ringkøbing, holdes kursus med aktuelle emner:

Natur- og miljøemner v/Rikke Mogensen, VL. Skat, finansiering, renter v/Bernt Klok, revisor VL. Understøttelse - efterløn v/Inge Sørensen, reg. revisor VL.

Pris pr. deltager: 75 kr. inkl. kaffe. Tilmelding på telf. 96 80 12 00 eller gbh@vjl.dk. Se www.vjl.dk.

Arr. Nicheudvalget.

Flyt på landet. Ry

Landbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd, den grønne Revisor,

Indbyder alle interesserede til møde.

(bemærk ændret dato)

10. november kl. 19.00 på Parallelvej 9, 8680 Ry.

Drømmer du om at flytte på landet, så mød op til informationsaften om køb af landbrugsejendom. På mødet vil vores konsulenter bl.a. gennemgå love og regler, hvad kan jeg, og hvad må jeg, hvordan med økonomi, moms, regnskab og skat. Hvad må jeg trække fra? Hvad kan en ejendom give af indtægter? Hvor henter jeg hjælp?

Landbrugsrådgivning Syd, Den grønne Revisor, er vært ved kaffen.

Tilmelding senest 3. november på tlf. 73 74 20 20.

Sund hverdagsmad

Sjællandske Familielandbrug

Hashøj Familieudvalg får 3. november besøg af fødevarekonsulent Niels Adamsen, hvor aftenens emne er: Sund hverdagsmad.

Mødet starter kl. 19.00 på Hvilebjergskolen i Sørbymagle.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås hos Kamilla Mortensen på tlf. 58 54 51 09.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle