Hotelgæster vælger også Angus

Danske Angus-dyr er også eftertragtede som udskårne bøffer. Et samarbejde med Scandic Hotellerne har kastet 1,3 millioner kr. i tillæg af sig til leverandørerne.

Wanted - dead or alive!

Det er næsten skriften på væggen for danske Angus-dyr.

År på år har racen tegnet sig for det største antal eksporterede kødkvægsdyr fra Danmark, og det seneste år har KødGrossisten og Scandic Hotellerne også råbt på Angus-dyr.

Sammen med Dansk Aberdeen Angus Forening har KødGrossisten og Scandic-kæden etableret en afsætningskanal, hvor Angus-avlerne præmieres med fem kroner i tillæg pr. kg kød, de kan producere.

I samarbejdets første år blev det samlet set til et tillæg på 1,3 millioner kroner til leverandørerne til Dansk Angus Kød og endnu flere penge er på vej, for parterne håber at kunne øge antallet af godkendte slagtedyr til konceptet fra 800 til 2.000 dyr om året.

Læs mere i næste nummer af Magasinet Kødkvæg

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle