Mange varianter over en basis-maskine

CLAAS’ strategi for at vinde nye markedsandele er interessant. Med høj produktkvalitet, fornuftigt store arbejdsbredder og ry for god og hurtig service har CLAAS for græsmaskinernes vedkommende altid haft godt fat i maskinsattionsmarkedet. Men maskinerne ligger prismæssigt også i den absolut dyreste ende (hvilket dog ikke nødvendigvis betyder, at de også er dyrest at køre med).

Men ligesom en række andre producenter har også CLAAS bemærket, at der er en stor kundegruppe, som helst ikke vil gå på kompromis med produktkvaliteten, afhængige af rettidighed og foderkvalitet som alle professionelle husdyrproducenter er. Men de kan godt undvære de mest avancerede funktioner og hår måske ingen traktor over 200 hk.

Derfor lancerer CLAAS nu varianter af sine river, vendere og skårlæggere, som er fælles om basiskomponenterne, men varierer i arbejdsbredder og udstyrsniveauer. Dermed er det muligt for en stor kundekreds at finde præcis den arbejdsbredde og det udstyrsniveau, der er brug for og råd til, uden at skulle gå på kompromis med den grundlæggende kvalitet og funktion.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle