Endnu fem AC Farming selskaber under konkurs

Fem selskaber under AC Farming er under konkursbehandling.

Fem datterselskaber under AC Farming er nu under konkursbehandling i følge skifteretten i Kolding, som landbrugsavisen.dk har talt med.

Det drejer sig om:

AC Farming Gesten ApS
AC Farming Mark A/S
AC Farming Give A/S
AC Farming Klovborg A/S
AC Farming Frørup A/S

LandbrugsAvisen kunne i sidste uge fortælle, at AC Farmings økonomi er så anspændt, at selskabet havde brug for at få skudt yderligere et stort to-cifret millionebeløb ind i selskabet for at kunne klare skærene.

I går, torsdag, blev moderselskabet AC Farming erklæret konkurs efter ejerkredsen i flere uger har forsøgt at skaffe ny kapital til selskaberne.

Gråkjær forlod byggeplads

For tre uger siden forlod byggefirmaet Gråkjær byggeriet af en ny stald til AC Farming i Riis ved Give på grund af manglende betalinger fra AC Farming.

Ugen efter erkendte AC Farmings adm. direktør Jan Rodenberg overfor Landbrugsavisen, at AC Farming havde standset betalingerne til Gråkjær. Samtidig kom det frem, at selskabets bestyrelsesformand Malthe Holst havde trukket sig fra sin post.

Problemerne er bl.a. opstået, fordi tørken i år tog toppen af høsten, smågriseprisen er faldet til under 300 kr., og  AC Farmings nye byggeri af en tiptop moderne løbefdeling og renovering af gamle stalde til i alt 1.100 søer i Riis ved Give har trukket store veksler på selskabets økonomi.

Landbrugsavisen.dk følger op på sagen og forsøger at indhendte kommentarer.
 

 

Emneord

AC Farming Tema

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle