Godsejer Christina Hage nyvalgt til L&Fs primærbestyrelse

Torben Povlsen, Centrovice tabte viceformandsvalget men genvandt plads i primærbestyrelsen. Godsejer Christina Hage opnåede nyvalg.

Christina Hage, advokat, godsejer og næstformand i Øernes Landøkonomiske Selskab, er nyvalgt til Landbrug & Fødevarers primærbestyrelse.

Hun stillede op til kampvalg om én af de fire fritvalgte pladser i primærbestyrelsen, som findes blandt landboforeningsmedlemmer.

Christina Hage ejer og driver godserne Oreby og Berritzgaard på Lolland og fører som advokat bl.a. sager inden for det miljøretlige område.

De blev også valgt

De øvrige valgte kandidater blev:

Carl Christian Pedersen, Agri Nord, som dermed blev genvalgt.

Der var også valg til Kristian Gade, formand for Holstebro Struer Landboforening, som de sidste to år har siddet i primærbestyrelsen på et regionsmandat i Region midt.

Vicekandidat genvalgt

Sidste frit valgte blev Torben Povlsen, formand for Centrovice, der blev genvalgt efter en skarp indsats i valgkampen om viceformandsposten.

Nis Hjort, Vejle-Fredericia Landboforening, måtte efter en femteplads ved afstemningen derimod nøjes med posten som suppleant i primærbestyrelsen, hvor han til i dag har siddet som suppleant for kvæg-formand Christian Lund.

Lars Jonsson, formand for Nordsjællands Landboforening, opnåede ikke valg trods varme stillertaler.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle