I vinter, var det som i Danmark, dyrt at være griseproducent i Ukraine. Styrtdyk i kornpriser og højere afregning har ændret situationen.
Han kniber fingrene sammen.
Vi spørger til, hvordan økonomien er i kødhandlen under krigen.
Det her er ikke Danish Crown, hvor der er fuld offentlighed om afregningspriserne i en sms og offentliggørelse af slagteriets bundlinjen hver sjette måned.
Men produktionsdirektør Taras Smaga fra slagteriet Lemberg Meat, der blandt andet indkøber grise løbende fra danskejede farme, vil gerne sende et signal om, at hans marginer er under pres.
- Der er færre grise i...
Er du allerede abonnent? Så klik på login
Køb adgang til denne artikel
Oven i får du:
- Fuld adgang til Landbrugsavisen.dk
- E-avis hver fredag kl. 15.30
- Daglige nyhedspodcast
- Daglige nyhedsbreve
Download vores app på App Store og Google Play - LandbrugsMedierne
Abonnementet fortsætter til normal pris efter de første 90 dage (159 kr./md.) Ingen binding
Modtager du allerede LandbrugsAvisen eller et af vores fagmagasiner? Login her