Landbrugsstyrelsen vil have flere til at plante biodiversitetsskov

Landbrugsstyrelsen tilbyder at komme på besøg og fortælle om fordelene og mulighederne for at opnå tilskud til biodiversitetsskov inden fristen for at søge tilskud udløber 13. maj.

Den 13. maj udløber fristen for at søge tilskud til biodiversitetsskov. 

Inden da kan de hurtige rådgivere og landbrugsforeninger nå at få Landbrugsstyrelsen forbi til en snak om de grønne fordele og muligheder for tilskud til biodiversitetsskov, inden fristen for at søge om tilskud lukker.

Det oplyser Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse. 
 
Alternativt kan man møde op i Horsens d. 23. april, hvor landbrugsrådgivningsvirksomheden Velas inviterer til et møde om biodiversitetsskov. Her vil Landbrugsstyrelsen deltage og fortælle om bioskovordningen og om de gode biodiversitetsgevinster, man kan opnå.
 
- Bioskovordningen er et godt bidrag til at styrke biodiversiteten, for det giver gode betingelser for planter og dyr, hvis man lader gamle træer forgå på stedet – i stedet for at fjerne dem. Jeg håber derfor, at mange har lyst til at høre om muligheden for at etablere biodiversitetsskov, og at vi får mange ansøgninger til indsatsen, siger enhedschef i Landbrugsstyrelsen, Stig Gronwald-Jørgensen.
 
På mødet hos Velas i Horsens, vil der også være mulighed for at høre, hvordan man kan få EU-tilskud til privat skovrejsning, og hvordan man laver den gode ansøgning.

Ved at plante ny skov forbedrer man både klimaet og miljøet til gavn for alle, da skov er med til at binde CO2 og reducere kvælstof i vandmiljøet.

/ege

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle