Landmand med heldig høst: "Regnen kom heldigvis aldrig til os"

Mens nogle har været nødt til at standse mejetærskeren, inden den kom rigtig kom i gang, har andre været lidt heldigere, når det gjaldt.

Det er efterhånden ikke nogen nyhed, at landmænd landet over har været slemt plaget af regnen i år. Men nogle landmænd har trods alt været heldigere end andre.

På Ny Krejbjerggaard ved Salling slap de lige akkurat for regnen, da de høstede vinterbyg - på trods af de ellers så mørke og tunge skyer, der hang over dem.

"Små 10 km væk regnede det, men regnen kom heldigvis aldrig til os", skriver Pia Vestergaard Kristensen til det indsendte billede. 

Og ved Ørnhøj var de næsten lige så heldige, da de høstede hvede.

"Aftenen før konkursen vidste jeg ikke, at det ville gå sådan"Maskiner 15. december · 15:22

"Mange høstdage har været et kapløb med regnen. De mørke skyer gav 10 minutter efter, dette billede blev taget, styrtende regnvejr. Vi var næsten færdige. Marken blev høstet færdig, mens de første dråber faldt", skriver Pia Volsgaard fra Volsgaard Avl og Opformering ved Ørnhøj.

Pia Volsgaard, Pia Vestergaard Kristensen og  Christian Kloster Rasmussen deltager i Skyd høsten bedst. Her kan de både vinde en høstlagkage til hele høstholdet samt hovedpræmien, i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu