Roskilde Dyrskue dropper særskilt Økocamp

Roskilde Dyrskue har i år valgt at droppe den særskilte Økocamp og slået den sammen med udstillingen Spisekammeret.

I 2017 har Roskilde Dyrskue besluttet at samle deres to fødevareudstillinger - Økocamp og Spisekammeret i en samlet udstilling:

”Vi oplever, at økologiske varer i dag er en helt indarbejdet del af fødevareudbuddet generelt. Ligesom supermarkederne præsenterer øko-varer i deres samlede sortiment, ønsker vi nu at præsentere økologien på lige fod med de øvrige kvalitetsfødevarer, som publikum kan opleve i Spisekammeret," fortæller Charlotte Frimer Pedersen, der er sekretariatschef for Roskilde Dyrskue.

I 2016 fik Roskilde Dyrskue besøg af 86.000 gæster og Spisekammeret blev flittigt besøgt. Publikum har vænnet sig til, at Spisekammeret er i Hal 8, og at der her er flotte råvarer, godt håndværk, god mad og spændende aktiviteter. Sådan bliver det også i 2017

Fødevareudstillingen er en væsentlig del af Roskilde Dyrskue. Her kan publikum opleve den sidste del af råvarernes rejse fra jord til bord. Nemlig der, hvor det gode håndværk forfiner landmandens råvarer og tilbyder gæsterne nye smagsoplevelser. I Spisekammeret sælger lokale producenter, kokke og restauratører mad til dyrskuets mange gæster, der har interesse for landbrug og fødevarer.

Roskilde Dyrskue afholdes i år fra den 26.-28. maj og der er åbent for tilmelding til fødevareudstillingen nu.

 

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle