SLF ansætter tidligere Landbosyd-direktør

Anders Andersen er tidligere direktør i Landbosyd.

SLF har ansat Anders Andersen, tidligere direktør i Landbosyd.

Han bliver den nye leder i Syddansk Kvæg og bliver samtidig tilknyttet Regnskab og Økonomi som udviklingschef i SLF.

I Regnskab & Økonomi skal han sammen med det øvrige team være med til at udvikle nye produkter, såvel i afdelingen som i resten af huset, og han vil få sin egen kundeportefølje. Det skriver SLF i en pressemeddelelse.

Anders Andersen fratrådte som adm. direktør i LandboSyd sammen med direktør Jan Fensholt-Hansen i juli, da foreningen fyrede direktionen.

Først lød det, at fyringerne handlede om rettidig omhu og et behov for friske øjne i direktionen, efterfølgende er det kommet frem, at direktionen blv fyret, fordi man ikke kunne redegøre for en halv million kroner, fordi de er faktureret til fiktive medarbejdere.

Også LandboSyd har efter fyringen fundet en ny adm. direktør. Valget faldt på Sune Aagot Sckerl, der kommer fra en stilling som områdedirektør i HedeDanmark A/S.

Tilbage til SLF

Anders Andersen har tidligere været ansat som leder i SLF, tilbage i 2002, og han glæder sig nu til at komme tilbage, har han udtalt til SLF.

"Stillingen er som skræddersyet til mig: Jeg kommer til at arbejde med udvikling af nye produkter, skal rådgive kunder og samtidig har jeg beskæftiget mig med ledelse gennem mange år og er vant til at samarbejde, lede og motivere medarbejdere", udtaler han i pressemeddelelsen.

Han glæder sig til at komme ud at rådgive landmænd, og vil blandt andet have fokus på digital udvikling og bæredygtighed i bred forstand – klima, miljø, ledelse, energi, arbejdsmiljø etc.

Han har en del internationale kontakter, tidligere været en aktiv del af European Dairy Farmers og rådgivet mælkeproducenter, herunder hollandske landmænd.

I Vojens ser SLF frem til at få gavn af Anders Andersens kompetencer. 

"Vi glæder os til at få Anders med på holdet. Han kan med sin mangeårige erfaring indenfor ledelse, udvikling og rådgivning være med til at gøre SLF mere konkurrencedygtig i fremtiden", siger direktør i SLF, Brian Lambertsen.

Anders Andersen bor på en mindre landbrugsejendom i Starup, ved Haderslev. Han er gift med Mette og har to børn, Simon og Sofie. Han bestrider to bestyrelsesposter indenfor landbrugsrelaterede virksomheder.

Anders vil indgå i ledergruppen i SLF og starter 1. januar 2020.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle